domingo, 29 de marzo de 2009

(PARODIA) Manifestantes Aburridos - Hooola Amigos, yaaa estamos aquí, LOS MOSSOS d'Esquadra,jajaja

Deixant clar que no tots els Anti-sistema son alborotadors i aprofiten a la mínima per ocasionar disturbis i enfrontaments, si hi han aquells que perden tota la seva raó per els seus actes. Aquests, els anomenats PERROFLAUTES, si creen molts problemes tant els Mossos d'Esquadra com a la societat per la que es suposa ells defensen una societat millor.



LINK AMB UNA NOTICIA del PERIODICO d'aquest vídeo/Paródia

16 comentarios:

Anónimo dijo...

HAHAHA
molt bo la veritat! el sentit de l'humor es inequivocament un signe d'intel.ligència
felicito als artífex del video!

Sybaria dijo...

És molt bo el vídeo!
La veritat es que la majoria d'aquests "perroflautes" no eren ni estudiants, són els típics que formen aldarulls pel simple fet de fer-ho.
Respecto la opinió dels estudiants, però, si la manifestació hagués sigut realment pacífica, no s'hauria format tant circ mediàtic. La premsa a vegades és molt dolenta.
Per cert, felicitats pel blog, m'agrada molt.
Saluts!!

Anónimo dijo...

No teniu vergonya.

Anónimo dijo...

Bonissim, el video!!!!!anims gaudis, i compte al carrer!

Anónimo dijo...

ara es veu que s'ha posat de moda la paraula "perroflauta". En ma vida he tingut "perro" i no sé tocar la flauta. I sí, sóc estudiant, i em fa mal veure com es frivolitza amb nosaltres partint de la ignorància absoluta. Els qui ens titlleu de mandrosos i revolucionaris sense causa, desconeixeu tota la feina que hi ha darrere del moviment estudiantil. Gent amb ganes d'aprendre i de crèixer, i de lluitar per allò en el que creu de veritat. Caldria un exercici previ de coneixença de "l'altre" abans de riure d'allò del que no en teniu ni idea. Estic d'acord amb l'altre comentari: no teniu vergonya.

Anónimo dijo...

Yo soy un poco perro pero no se tocar la flauta.Me sono la flauta por casualidad.

Unknown dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=IYgVms3ZXmE

Unknown dijo...

Espero que os resulte interesante lo hice hace 7 años.
http://212.128.20.229/imagen/171305vecinos211005.jpg

Dame la Patita dijo...

Hola Ojoaguila, soy FreeWay.
¿En que diario o revista apareció tu artículo?

Te indico que tengo que eliminar algun mensaje tuyo de días anteriores, estan dando pie a confusiones entre miembros del CME que no tienen nada a ver con esto.

Anónimo dijo...

comentari a l'estudiant ofes:
jo també he estat estudiant però francament entre estudis i treballar no tenia temps per jugar a canviar el món,dius que no et coneixen, però t'has pres tu la molèstia de conèixer la feina dels Mossos? entenc que vulguis canviar el mon, però no crec que la manera més intel.lgent de fer-ho sigui provocant aldarulls

Anónimo dijo...

Buen humor y profesionalidad,asi son los MOSSOS.

dani dijo...

Concretament, surt una imatge a la UAB, a la Facultat de Lletres. On si, efectivament, voliem canviar coses. Els unics radicals que vaig veure estaven uniformats. I l'únic aldarull va ser provocat pels Mossos. Per cert, Anónimo, jo treballava de nit, estudiava i feia pràctiques....i em donava temps a intentar canviar les coses. Això si, estic d'acord amb tu en que el sentit de l'humor és un signe d'intel·ligència...

david_igle dijo...

Alguien sabe donde encontrar el video actualmente??

david_igle dijo...

Hola! Alguien sabe donde puedo encontrar el video actualmente??

Dani dijo...

Quan ho van publicar aquest vídeo a El Periódico a la seva versió Web per la quantita de visites rebudes, al cap de pocs dies es va esborrar el vídeo per part de la plataforma y o u t u b e.

Algú ja l'havia repujat. :)

El tens aquí el Video amb menys qualitat.


https://www.youtube.com/watch?v=kWmldzh7mEQ

Dani dijo...

Busca al youtube per - Mossos Parchis


Salut !